Bedrijven en verenigingen

Borduren op maat van:

bedrijven...

Als bedrijf is uw uitstraling één van de belangrijkste aandachtspunten waarbij uw huisstijl een belangrijke rol speelt.
Wij kunnen uw huisstijl omzetten in hoogwaardig borduurwerk, dat bestand is tegen de meeste wasprocessen.
Ook uw huiskleuren worden gerespecteerd en wij borduren uw logo op onze kledij maar ook op zaken die u al heeft of zelf ergens anders gaat kopen.

Heeft u nog geen huisstijl of het is tijd geworden voor een opfrissing? Geen nood, wij ontwerpen voor u een nieuwe huisstijl op maat, in combinatie met borduurwerk, aan een zeer voordelige prijs.

Vraag vrijblijvend meer informatie op ons e-mailadres info@borduurgeschenk.be

      

verenigingen...

Kosten zijn voor iedere vereniging natuurlijk een belangrijk punt. Daarom is het belangrijk te weten dat wij niet alleen borduren, maar ook tegen héél interessante groothandelsprijzen kleding en andere te borduren materialen kunnen leveren. Trainingspakken, sportsokken, t-shirts, caps: noem maar op.

Wat ook interessant kan zijn voor verenigingen is onze ontwerpservice. Dikwijls zijn logo’s van verenigingen in een ver verleden ontstaan en nooit meer up-to-date gebracht. Of is de huisstijl nooit professioneel ontworpen. Wij kunnen uw vereniging desgewenst een nieuw of vernieuwd gezicht geven tegen een tarief dat (in combinatie met borduurwerk) onvoorstelbaar laag is.

Vraag vrijblijvend meer informatie op ons e-mailadres info@borduurgeschenk.be