Betaalmethoden

Bestellingen via de webwinkel Borduurgeschenk.be kunnen op de volgende manieren worden betaald:

Vooruitbetalen via bankoverschrijving: 

Bij betaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig naar het rekeningnummer van Borduurgeschenk.be over te maken. De gegevens zoals het rekeningnummer en begunstigde worden u na ontvangst van uw bestelling door Borduurgeschenk.be gemaild . U kan ze tevens op deze pagina vinden.Bankgegevens:

Borduurgeschenk.be, Grote Moerstraat 30, 8200 Sint-Andries
IBAN : BE38 7380 2009 3772  -  BIC : KREDBE BB
Vermeld bij de overschrijving steeds uw bestellingsreferentie!

De bestelling wordt pas verwerkt op het moment dat Borduurgeschenk.be het verschuldigde bedrag ontvangen heeft.

Naast de overschrijving kan u eveneens met de bankkaart op een aantal manieren betalen:

Na het kiezen van een verzendmethode zult u de mogelijkheid krijgen om te betalen via BanContact Mister Cash. U betaalt veilig, gemakkelijk en snel via uw eigen bank. Borduurgeschenk.be maakt hierbij gebruik van de diensten van Mollie.

iDEAL werkt direct samen met 10 grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

De daadwerkelijke betaling vindt plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten.

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. Je kan in de omgeving van SOFORT je persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

PayPal is een populaire betaalmethode waarbij u zowel met een kredietkaart als gewone bankkaart kan betalen. Het enige wat u nodig hebt is een PayPal account. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://www.paypal.com/

Wens je te betalen met digitaal geld dan kun je dit met de bitcoin. De bitcoin-euro wisselkoers wordt vastgesteld op het moment van de transactie waardoor het bedrag en de uitbetaling zijn gegarandeerd: dus net zo risicoloos als andere online betaalmethodes.