Over ons

Webdesign, print, textiles, gifts, ...

Het begon allemaal in 2007 met MARKITA, een gevolg van een jarenlange hobby in het ontwerp en onderhoud van website's. Markita staat in voor het professioneel ontwerp van uw website en/of drukwerk. Door de ervaring en op vraag van de klanten is het aanbod sinds 2013 ook met textiel en relatiegeschenken uitgebreid.

BORDUURGESCHENK.BE

Teneinde de klanten een nog beter eindartikel te kunnen aanbieden werd in 2013 een professionele borduurmachine aangekocht waardoor alle borduurwerken in eigen beheer worden uitgevoerd. Onze bedoeling is om hoofdzakelijk kleine aantallen tegen een betaalbare prijs aan te bieden!

Een geborduurd en gepersonaliseerd geschenk valt bij een groot deel van de klanten in zeer goede smaak en begin 2016 gaat de webwinkel borduurgeschenk.be online. Op deze manier wordt geprobeerd nog beter in te spelen op de wensen van de klanten.

Personaliseren

Naast het borduren in eigen beheer kunnen wij ook textiel van een opdruk voorzien en dit al vanaf één stuk. Flex en transferdruk wordt tevens in eigen beheer gedaan terwijl grote hoeveelheden door één van de marktleiders in België gezeefdrukt worden . Voor het personaliseren van uw relatiegeschenken doen wij ook beroep op een aantal partners waar kwaliteit hoog in het vaandel gedragen wordt.