Afhaling & levering

Afhalen

Omdat wij onze artikelen willen blijven aanbieden tegen een voordelige prijs wordt uw bestelling standaard geleverd. Mocht u toch uw bestelling willen afhalen, dan kan dit voorlopig enkel te 8200 Sint-Andries (Brugge). U kan steeds onze openingsuren terugvinden op de website www.borduurgeschenk.be. Van zodra uw bestelling klaar is voor afhaling krijgt u een mail van ons. Indien onze openingsuren u niet passen, kan u ons steeds contacteren om een afspraak te maken.

Uiteraard kan u uw bestelling laten opsturen tegen een voordelig tarief of zelfs gratis vanaf 50 euro. 

Levering

Al onze artikelen worden met de grootste zorg door BPOST geleverd. Uw pakket is verzekerd tot een bedrag van 500 euro en dankzij het e-tracking systeem weet u op ieder moment waar uw pakket zich bevindt. U kan kiezen om uw bestelling op een door u bepaald afleveringsadres te laten leveren of in één van de vele postkantoren of PostPunten waarvan er zeker ééntje bij u in de buurt is.

Voor bestellingen van minder dan 50 euro (incl. btw) wordt 5,50 euro verzendingskosten gerekend indien u kiest om uw pakket te laten leveren in één van de meer dan 1250 locaties of pakjesautomaten van Bpost (enkel voor Belgische klanten).

Wenst u het bij u thuis, op het werk of gelijk welk adres in België te ontvangen dan vragen wij hiervoor 6,50 euro. Bestellingen van meer dan 50 euro worden gratis verstuurd!

Woont u in Nederland dan bedragen de verzendkosten 9,00 euro, bij bestellingen van minder dan 50 euro.